عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 30 آذر 1392
بازدید : 725
نویسنده : سردبیر

سایت اینترنتی فیروزآباد Firz.irبا سابقه دوساله به عنوان باسابقه ترین وبسایت منطقه رستاق در حال فعالیت می باشد    تلاش برای  ایجاد چندین وبسایت با طراحی جذاب تر ادامه دارد هم اکنون این وبلاگ با هدف  آماده سازی و  تربیت  خبرنگار ایجاد شده است  وب سایت هایی با عنوان firoozabadyazd.ir  در حال  آماده سازی برای ایجاد خبرگزاری منسجم می باشد .  از شما خواهشمندیم تا در این جهت مارا با نظرات سازنده خود یاری نمایید.

به مرور قصد داریم تا  مطالب وبسایت را برای مرور در فضای مجازی منتشر نماییم  از این به بعد در بخش با فرهیختگان و بخش فرهنگی مطالب وبسایت را مرور خواهیم نمود


تاریخ : شنبه 30 آذر 1392
بازدید : 735
نویسنده : سردبیر

 به اطلاع می رسانیم که سلسه جلسات برای تشکیل شورای فیروزآباد  به منظور اماده سازی برای معرفی چهره های  فعال اجتماعی و  پیگیری کارهای محل و استفاده از تمام ظرفیت های محلی   در هفته های آینده به صورت مرتب برگزار خواهد گردید  در این جلسات   زیر بنای  کارهای اجتماعی و سازمان دهی منسجم برای   برای ایجاد شواری منسجم بررسی خواهد گردید  از  کسانی که علاقه مند هستد تا  در این  هدف والا مارا همراهی نمایند  دعوت میشود که نظرات خود و کمک های خود را ارائه نمایند. 

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , شورا , ,
تاریخ : شنبه 30 آذر 1392
بازدید : 811
نویسنده : سردبیر

رسیدن شب یلدا بزرگترین شب سال را به همه   خوش باش می گوییم  فیروزآبادی ها  در این شبها در خانه بزرگتر هایشان به دید بازدید می پردازند  امید است رسوم پسندیده  ما ایرانیها  هر سال بهتر و با دلی خوشتر برگزار گردد. 


تاریخ : شنبه 30 آذر 1392
بازدید : 1167
نویسنده : سردبیر

درگذشت چاج رضا کلانتری را به  فیروزآبادی ها و خصوصا خانوده  ایشان تسلست عرض نموده و از خداوند برای ایشان  رحمت و مغفرت خواستاریممراسم تشییع جنازه آن مرحوم  یکشنه از سچشمه فیروزآّباد به طرف گلزار شهدا برگزار میشود. و مراسم ختم روز دوشنبه همزمان با اربعین سالار شهیدان در مسجد جامع فیروزآباد  صدوق برگزار میشود .



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : سه شنبه 19 آذر 1392
بازدید : 1833
نویسنده : سردبیر

انتصاب دکتر فتوحی به عنوان عضو فلو (IEEE Fellow) انجمن مهندسان برق و الکترونیک جهان

دکتر محمود فتوحی فیروزآباد، رییس دانشکده مهندسی برق و رییس بخش ایران انجمن مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) به دلیل پژوهش‌های بین المللی در حوزه سیستم‌های شبکه هوشمند و امنیت شبکه‌ به عنوان عضو فلو (Fellow) انجمن معرفی شد.

 

انجمن مهندسان برق و الکترونیک IEEE با بیش از نیم قرن سابقه فعالیت حرفه‌ای و بیش از 420 هزار عضو، بزرگترین انجمن تخصصی مهندسی برق در دنیا می‌باشد. این انجمن در سال 1362 با ادغام دو انجمن مهندسان رادیو و انجمن مهندسان برق آمریکا شکل گرفت که قدمت مورد اخیر به سال 1884 باز می‌گردد. از موسسان و روسای پیشن این انجمن و انجمن‌های مادر آن، می‌توان به دانشمندان شاخصی همچون تامسون، الکساندر گراهام بل، نیکولا تسلا و توماس ادیسون نام برد. در حال حاضر این انجمن دارای عضو در بیش از 160 کشور جهان می‌باشد که نیمی از این افراد از خارج از ایلات متحده هستند. بخش ایران این انجمن، به ریاست دکتر فتوحی عضو هیئت علمی و رییس دانشکده مهندسی برق، با بیش از 2 هزار عضو و 44 سال سابقه تاسیس، از فعال‌ترین بخش‌های این انجمن به شمار می‌آید.

عضویت در انجمن مهندسان برق و الکترونیک IEEE، شامل چند رده از عضو دانشجو (student member) تا عضو فلو (IEEE Fellow) می‌باشد. ارتقای رده عضویت تا رده عضو کامل (Full Member) با توجه به پرداخت حق عضویت و سنوات شخص صورت می‌گیرد، اما دستیابی به دو رده آخر عضویت، یعنی عضو ارشد (Senior Member) و عضو فلو (IEEE Fellow) فقط انتصابی می‌باشد و منوط به دستاوردهای شایان علمی و اجرایی در حیطه تخصصی فرد می‌باشد. بخصوص، ارتقا به رده فلو که شاخص‌ترین و پر اهمیت ترین رده عضویت در این انجمن می‌باشد، منوط به کمک چشمگیر و نقش مهم در پیشبرد، ارتقا و کاربرد علوم و فناوری در دنیای معاصر است به گونه‌ای که منجر به افزایش قابل توجهی در کیفیت و ارزش‌های جوامع بشری بشود. صحت و میزان احراز این شروط مستقیماً توسط هیئت رئیسه انجمن و به توصیه کمیته فلو صورت می‌گیرد. در حال حاضر، از بیش از 420 هزار عضو این انجمن، فقط حدود 6 هزار نفر توانسته‌اند به این رده از عضویت دست یابند. یک ارشدIEEE  با داشتن امتیازی غیر معمول در حرفه به مرتبه عضو فلو ارتقا می‌یابد. این رتبه باید با مشورت هیأت اداره کنندگان به شخصی با توفیقات بالاتر از معمول در هریک از زمینه‌های مورد علاقه IEEE اعطا شود. اهمیت موضوع از این جهت ارزشمند است ایشان اولین نفر ایرانی هستند که در حال حاضر در کشور خود به خدمت و تحقیق مشغول بوده و توانسته است در زمینه مهندسی برق قدرت به این درجه دست پیدا نماید. هر چند که طی سالیان گذشته و زودتر از این، ایشان شایسته این درجه بودند ولی بدلایلی غیر مرتبط با سوابق علمی این موضوع عقب افتاده بود. 

 

از این جهت، انتخاب دکتر فتوحی، رئیس دانشکده مهندسی برق و رییس بخش ایران IEEE، به عنوان IEEE Fellow که به دلیل پژوهش‌های بین المللی ایشان در زمینه سیستم‌های شبکه هوشمند و امنیت این شبکه‌ها اعطا شده است، نه تنها به عنوان یک افتخار علمی بزرگ برای دانشگاه صنعتی شریف محسوب می‌شود، بلکه یک دستاورد قابل توجه برای تمامی جامعه علمی کشور محسوب خواهد شد. لازم به ذکر است که در حال حاضر تنها 3 عضو فلوی این انجمن در ایران مشغول به فعالیت هستند که هر سه (دکتر جمال الدین گلستانی، دکتر جواد صالحی و دکتر محمود فتوحی فیروزآباد) از اعضای هئیت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف می‌باشند. همچنین دکتر همایون هاشمی از اعضای سابق هئیت علمی دانشکده برق نیز دارای رده عضویت فلو می‌باشد. 

 

دکتر محمود فتوحی فیروزآّباد به عنوان   برترین مقام علمی - عضو پیوسته  انجمن مهندسین برق و الکترونیک امریکا(IEEE Fellow

مختصری از زندگی نامه :

دکتر محمود فتوحی فیروزآبادی در سال ۱۳۳۸ در فیروزآباد  شهرستان صدوق واقع در 10 کیلومتری یزد چشم به جهان گشود. پدرایشان مرحوم حاج میرزا محمد فتوحی کشاورزی سختکوش و مومنی معتقد  که سالهایی بسیار در این دیار زحمت کشیده وخانواده خود را از حلالترین روزی بهرهمند گرداندندو از طرف مادری از خاندانی صاحب علم به آیت الله فیروزآبادی مرجع تقلید شیعیان جهان منتسب می باشند . وی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را به ترتیب در فیروزآباد و رضوانشهر به اتمام رساند. سپس به عنوان دانش آموز نمونه از فیروز آباد دوران متوسّطه را در مدرسه ی زرگران اصفهان گذراند . پس از اخذ دیپلم از دبیرستان اسلامی زرگران یزد تحصیلات دانشگاهی را در دانشگاه صنعتی شریف آغاز نمود.در سال  ۱۳۶۴ در رشته ی مهندسی برق گرایش قدرت با رتبه ی اوّل از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

در سال ۱۳۶۵ دوره ی کارشناسی ارشد رادردانشکده ی فنّی دانشگاه تهران شروع کرده و همزمان در معاونت سازندگی  و آموزش (دفتر آموزش) وزارت نیرو به عنوان کارشناس انتقال و توزیع مشغول به کار شد.پس از موفقیت در امتحان اعزام و اخذ بورس تحصیلی از وزارت علوم تحقیقات و فنّاوری تحصیلات خود را در دانشگاه ساسکاچوان کانادا تحت راهنمایی پروفسوربیلینتون که یکی از بر جسته ترین اساتید دنیا در زمینه ی قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت است آغاز نمود و موفق به اخذ درجه ی کارشناسی ارشد و دکترا از آن دانشگاه شد.از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ در دانشگاه ساسکاچوان به عنوان فوق دکتری و استاد مشغول تحقیق و تدریس بود. وی در حال حاضر استاد تمام و رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و همچنین عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات می باشد. علاوه بر تحقیق و تدریس در این دانشگاه،مشاور شرکت مدیریت شبکه ی برق ایران در امور پایایی و امنیت شبکه در وزارت نیرو و همچنین رئیس شاخه IEEE ایران می باشد.

دکتر محمود فتوحی فیروزآبادی در طول این دوران موفق به اخذ جوایز و افتخارات بسیاری از جمله:

 رتبه ی اوّل لیسانس مهندس برق (قدرت) از دانشگاه صنعتی شریف، بورس تحصیلی از وزارت علوم تحقیقات و فنّاوری، عضو ارشد انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا (senior member IEEE) ،منتخب بهترین پایان نامه دکتری از بین کلیه پایان نامه های نوشته شده در رشته های علوم و مهندسی و پزشکی از سال  ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۸ در دانشگاه ساسکاچوان کانادا، جایزه ی مدال طلای سازمان جهانی همایت از نخبگان ((WIPO و جایزه ی شانزدهمین جشنواره بین المللی خوارزمی، ریاست دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف ، پژوهشگر برجسته در علوم مهندسی سال 90 ، منتخب شانزدهمین دوره کتاب فصل ، وی به عنوان سخنران دعوت شده در چندین کنفرانس و همچنین مجری تعدادی دوره های آموزشی در زمینه ی تجدید ساختار در صنعت برق و قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت در شرکت های برق منطقه ای دعوت شده است .و در نهایت ایشان کلکسیون افتخارات  خود را با رسیدن به این درجه از علم  و آن هم در کشور ایران کامل نمود.

ایشان دارای بیش از 150 مقاله در مجلات معتبر بین المللی  و 200 مقاله در کنفرانس های علمی میباشد.  همچنین داور مقالات چندین مجلّه معتبر بین المللی میباشد.

زمینه های تحقیقاتی ایشان شامل قابلیت اطمینان در سیستمهای مهندسی، قابلیت اطمینان در سیستمهای قدرت و تجدید ساختار در صنعت برق می باشد. کتاب ترجمه شده توسط ایشان با عنوان ارزیابی ریسک در سیستمهای قدرت نیز در سال 91 شایسته تقدیر شناخته شود

جا دارد که مسئولین جمهوری اسلامی این افتخار جهانی را کمتر از افتخارات ورزشی ندانسته و چنان که شایسته مقام ایشان است  تقدیرگردد. چرا که ایشان اولین فردی هستند که با تحقیقات  خود در زمینه مهندسی برق که بیشتر آن در کشور ایران  انجام شده است به این درجه علمی نائل گردیده است

ما این موفقیت را به تمام جامعه علمی ایران تبریک گفته و از خداوند بزرگ برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون داریم 

امید است که  جوانان فیروزآباد ،  مجومرد رستاق ، اشکذر و  یزد  ایشان را الگوی خود قرار داده چرا که  ایشان د همین منطقه رشد کرده و تربیت یافته و به ایران و جهان معرفی گردیده است ، اکنون بعد از آیت الله فیروزآبادی چهره علمی دیگری از خاک فیروزآباد به جهانیان معرفی گردیده است  نکته قابل توجه افتادگی و خضوع  آقای دکتر فتوحی است که بیش از هرچیز در ایشان مشهود می باشد . 

 

مراجع:

1-     http://en.wikipedia.org/wiki/Institute_of_Electrical_and_Electronics_Engineers

2-     http://www.firz.ir/firozabad/main.htm

3-      http://ieee.org.ir/news/congratulations-to-our-new-ieee-fellow-prof-mahmud-fotuhi-firuzabad/

http://ee.sharif.edu/~fotuhi/Pub1.htm


تاریخ : سه شنبه 12 آذر 1392
بازدید : 766
نویسنده : سردبیر

«داریم شاد و پخته می میریم» مثل قورباغه آب پز . قورباغه ای بر آمده از مطالعات زیست شناختی و مشهور در بین علمای سیاست و جامعه شناسی . مطالعات زیست شناختی نشان داده  که اگر قورباغه ای را در ظرفی بیندازیم و آن ظرف را با آب محیط زندگی اش پر کنیم و بعد آب را آرام آرام گرم کنیم قورباغه سر جایش می ماند و هیچ واکنشی نسبت به افزایش تدریجی حرارت (تغییر محیط) نشان نمی دهد. تا این که آب به جوش می آید و قورباغه می میرد. شاد و پخته می میرد.

فساد و دزدی در ایران هم جامعه ما را با سرنوشتی مشابه مواجه کرده است. غمگین و متضرر از فساد اقتصادی ناظر وقایع پرسش برانگیز هستیم. حتی روزنامه نگاران هم چندان به سوی افشاگری روی نمی آورند و  از عواقب تلخ احتمالی در هراس هستند. اما در این میان هستند روزنامه نگاران افشاگری که همچنان به این گونه موضوعات می پردازند.


تاریخ : پنج شنبه 23 آبان 1392
بازدید : 1191
نویسنده : سردبیر

علی رغم فعالیت های انجام شده و طومار های مختلفی که از همه نقاط شهرستان صدوق به جز اشکذر به وزارت کشور و هیآت دولت برای متوقف کردن مراحل ابلاغ مصوبه تغییر نام ارسال گردید. استاندار سابق و بی انصاف یزد مصوبه تغییر نام را در روز آخر دوره خود یعنی 8 آبان  به ادارات دولتی استان ابلاغ نمود و نفرین فعالین اجتماعی  کل شهرستان را به جان خرید. آقای استاندار و آقای جوکار شما در مقابل خدا و وجدان خود چه پاسخی دارید؟    دولت تدبیر و امید  آمده تا کارهای اشتباه دولت قبل را اصلاح نماید.  ما  به یقین اعتقاد داریم که این کار به منظور بازخورد گرفتن از مردم  از سوی استاندار قبلی انجام شده  و قابل بازگشت هست.

پس  نظرات تمای مردم شهرستان و طومار ها و فعالیت های آنان چه می شود. آری مخالفیم  هیچ امتیازی نمیخواهیم ما در مقابل تغییر اسم مخالفیم و این مخالفت را فریاد میزنیم .

 پس نظرات سایر نقاط شهرستان چه می شود ؟ پس تکبر و حرف زور و ناحق  و ایستادن در مقابل آنها چی میشود ؟ پاسخگویی در مقابل نسل آینده و گذشته چه میشود؟ پس حرف مسئولین  بی انصاف قبلی که و  ایستادگی در مقابل آن چه می شود؟ تف به این روزگار که در این نقطه کوچک از کشور هم شاهد بی عدالیتی آشکار هستیم. کیست که پاسخگو باشد. 

خائنین در تاریخ بد ترین سرنوشتها را داشته اند. ما همچنان  فعالیت خود را در جهت مخالفت  با تغییر اسم ادامه خواهیم داد. و این کار خود را با قصد قربت انجام میدهیم. چرا که 50 سال اخیر جز بی عدالیتی در این منطقه ندیده ایم.

 با توجه با حرکت های ایجاد شده در مجومرد در مقابل تغییر اسم شهرستان بدین وسیله این متن را اصلاح مینماییم

"


تاریخ : سه شنبه 21 آبان 1392
بازدید : 757
نویسنده : سردبیر

اكنون شهيدان مرده‌اند، و ما مرده‌ها زنده هستيم. شهيدان سخنشان را گفتند، و ما كرها مخاطبشان هستيم، آنها كه گستاخي آن‌ را داشتند كه ـ وقتي نمي‌توانستند زنده بمانند ـ مرگ را انتخاب كنند، رفتند، و ما بي‌شرمان مانديم، صدها سال است كه مانده‌ايم. و جا دارد كه دنيا بر ما بخندد كه ما ـ مظاهر ذلت و زبوني ـ بر حسين(ع) و زينب(س) ـ مظاهر حيات و عزت ـ مي‌گرييم، و اين يك ستم ديگر تاريخ است كه ما زبونان، عزادار و سوگوار آن عزيزان باشيم.

امروز شهيدان پيام خويش را با خون خود گذاشتند و روي در روي ما بر روي زمين نشستند، تا نشستگان تاريخ را به قيام بخوانند...... بقیه را در ادامه بخوانید


تاریخ : دو شنبه 13 آبان 1392
بازدید : 816
نویسنده : سردبیر

سلام بر تو و نیزه ای که حامل  توست
به محملی که درونش تمامی دل توست
سلام بر تو بر زلف عنبر افشانت

نگاه غم زده ی زینب پریشانت

----------------------------------------

 


تاریخ : شنبه 20 مهر 1392
بازدید : 974
نویسنده : سردبیر

ارتفاع  اصلی این سرو تاریخی 37 متر بود که به عنوان بلند ترین  سرو کهن سال ایران شناخته شده است در مقابل سرو تاریخی ابرکو با ارتفاع 28 متر بعلت قداست این درخت در نزد زرتشتیان منطقه  در اطراف آن شمع روشن میشد که به مرور زمان بر اثر آتش سوزی تنه  اصلی این درخت کهن سال و یادگار ایران باستان  دچار حریق گردید و در حدود 80 سال پیش  تنه اصلی آن بر اثر طوفان  به ارتفاع 37 متر نقش بر زمین گشت تصاویرنمایش داده شده با قیمانده این سرو کهنسال به ارتفاع 17 متر را نشان میدهد . متاسفانه این سرو استوار که در طول هزار و هفتصد سال پابرجا بود در سال 82 به خاک نشست و فیروزآباد و کل شهرستان را در ماتم فرو برد به طوری که یکی از عزیز تران کسان خود را از دست دادیم. گرچه در دوره معاصر از طرف اهالی و سازمانی مانند میراث فرهنگی کوتاهی بسیار شد تا این حادثه رقم بخورد ولی اکنون وظیفه چیست؟؟؟

بر آن شدیم تا جرقه ایجاد یک تندیس شایسته که به عنوان یادبود این سرو تاریخی می باشد را ایجاد کنیم تا با همت اهالی و ارگانهایی مانند میراث فرهنگی و شهرداری این تندیس بپا نموده و به عنوان یک نماد در مرگز این  شهرستان بدرخشد  حال میخواهیم در ابتدا شما طرح  های پیشنهادی خود را ارئه نمایید.

به عنوان نمونه میتوان از  آهن آلات و مواد کامپوزیتی یک مجسه را به بلندی 30 متر  ایجاد کرد  و در شب نیز با نورپردازی مناسبی آن را درخشان نمود . یا ضمن احداث بلوار شهید میرباقری و اختصاص محوطه ای برای کاشت سرور بذر این درخت باستانی که در آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشگاه تهران نگهداری می شود  درختانی مشابه را به عمل آورد. لطفا با طرح ها و نظرات خود ما را یاری نمایید تا طرحی منسجم را ارائه نماییم یا به طراحی کاربلد  به صورت مهندسی شده اجرای آن را واگذار نماییم.

 

 درشعر زیر که توسط محمد خیری (فرزند مرحوم اکبرخیری) سروده شده است یاد این سرو با ذوق هنری شاعرگرامی داشته شده است

ای سرو کهن که قامتت حرمت ما گشت

 عمر تو بسی نشانه قدمت ما گشت

 عمری به کنارت بنشینیم دل افشان
 
هر لحظه آن عمر کنون قدمت ما گشت 

آن دم که شدی خزان و بر خاک نشستی

خود لیک بدان بدرقه ات حسرت ما گشت

 کو آنکه شکستند به سر فقر و حسادت

دائم به سویش ورد زبان لعنت ما گشت

هزار سال بگشت و سیصد و هشتاد و دو رسید از راه

به روز شرور هشتم خرداد ماه 

زخاطرم نرود ای فلک چنین روزی

شکست سرو کهن در دیار فیروزی

 

 

وشعر دیگر از سعید فتاحی:

رفت از بر این شهر قدیمی 
آن سرو کهن و یار صمیمی
آرام بشکست ساقه ی پیرش 
از هم بگسست شاخه ی شیرش
صد حیف از آن قد بلندش
افسوس بشکست شاخ کمندش
عمر او بود قدمت ایران
تاریخ بقاش قدرت یزدان
از رفتن او همه غمگین
جز باد سیه دشمن دیرین

لطفا طرح ها و نظرات خودرا ارسال فرمایید   یا افرادی که در این رابطه تخصصی را دارند معرفی نمایید

در تصویر مقابل نیز طرحی ذهنی برای نمونه آورده شده است:

 

 


آخرین اخبار فیروزآباد را در اینجا دنبال نمایید و نظرات خود را با ما مطرح نمایید.

نظر شمل در مورد تشکیل شورای محل چیست؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 365
بازدید کل : 327466
تعداد مطالب : 212
تعداد نظرات : 418
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com