عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 30 تير 1393
بازدید : 1425
نویسنده : سردبیر

سعید سهراب‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گفت: محمود فتوحی به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی شریف انتخاب شد .

وی ادامه داد: روز گذشته دکتر فتوحی گزینه ریاست دانشگاه صنعتی شریف آمادگی خود را برای قبول مسئولیت ریاست دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد ما نیز به وزارت علوم اعلام کردیم.

عضو هیئت‌علمی و عضو کمیته 7نفره انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: اکنون منتظریم تا وزارت علوم حکم دکتر فتوحی برای ریاست دانشگاه را صادر کند.

 دانشگاه صنعتی شریف با انجام انتخابات دکتر نیلی و فتوحی را برای ریاست این دانشگاه به وزارت علوم معرفی کرد.

رئیس جمهور با یکی از این گزینه ها یعنی دکتر نیلی (مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور) مخالفت کرد و تنها دکتر فتوحی به عنوان یک گزینه برای ریاست این دانشگاه باقی ماند.

دکتر فتوحی تنها گزینه ریاست دانشگاه صنعتی شریف نیز روز گذشته آمادگی خود را برای قبول این مسئولیت به وزارت علوم اعلام کرده و به گفته دکتر سهراب پور به عنوان رئیس دانشگاه انتخاب شده و اکنون در انتظار صدور حکم وزیرعلوم برای شروع فعالیت در دانشگاه صنعتی شریف است.

مختصری از زندگی نامه :

دکتر محمود فتوحی فیروزآبادی در سال ۱۳۳۸ در فیروزآباد  شهرستان صدوق واقع در 10 کیلومتری یزد چشم به جهان گشود. پدرایشان مرحوم حاج میرزا محمد فتوحی کشاورزی سختکوش و مومنی معتقد  که سالهایی بسیار در این دیار زحمت کشیده وخانواده خود را از حلالترین روزی بهرهمند گرداندندو از طرف مادری از خاندانی صاحب علم به آیت الله فیروزآبادی مرجع تقلید شیعیان جهان منتسب می باشند. وی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را به ترتیب در فیروزآباد و رضوانشهر به اتمام رساند. سپس به عنوان دانش آموز نمونه از فیروز آباد دوران متوسّطه را در مدرسه ی زرگران اصفهان گذراند . پس از اخذ دیپلم از دبیرستان اسلامی زرگران یزد تحصیلات دانشگاهی را در دانشگاه صنعتی شریف آغاز نمود.در سال  ۱۳۶۴ در رشته ی مهندسی برق گرایش قدرت با رتبه ی اوّل از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

در سال ۱۳۶۵ دوره ی کارشناسی ارشد رادردانشکده ی فنّی دانشگاه تهران شروع کرده و همزمان در معاونت سازندگی  و آموزش (دفتر آموزش) وزارت نیرو به عنوان کارشناس انتقال و توزیع مشغول به کار شد.پس از موفقیت در امتحان اعزام و اخذ بورس تحصیلی از وزارت علوم تحقیقات و فنّاوری تحصیلات خود را در دانشگاه ساسکاچوان کانادا تحت راهنمایی پروفسوربیلینتون که یکی از بر جسته ترین اساتید دنیا در زمینه ی قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت است آغاز نمود و موفق به اخذ درجه ی کارشناسی ارشد و دکترا از آن دانشگاه شد.از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ در دانشگاه ساسکاچوان به عنوان فوق دکتری و استاد مشغول تحقیق و تدریس بود. وی در حال حاضر استاد تمام و رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و همچنین عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات می باشد. علاوه بر تحقیق و تدریس در این دانشگاه،مشاور شرکت برق

مدیریت شبکه ی برق ایران در امور پایایی و امنیت شبکه در وزارت نیرو و همچنین رئیس شاخه IEEE ایران می باشد.

دکتر محمود فتوحی فیروزآبادی در طول این دوران موفق به اخذ جوایز و افتخارات بسیاری از جمله:

 رتبه ی اوّل لیسانس مهندس برق (قدرت) از دانشگاه صنعتی شریف، بورس تحصیلی از وزارت علوم تحقیقات و فنّاوری، عضو ارشد انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا (senior member IEEE) ،منتخب بهترین پایان نامه دکتری از بین کلیه پایان نامه های نوشته شده در رشته های علوم و مهندسی و پزشکی از سال  ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۸ در دانشگاه ساسکاچوان کانادا، جایزه ی مدال طلای سازمان جهانی همایت از نخبگان (WIPO)و جایزه ی شانزدهمین جشنواره بین المللی خوارزمی، ریاست دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف ، پژوهشگر برجسته در علوم مهندسی سال 90 ، منتخب شانزدهمین دوره کتاب فصل ، وی به عنوان سخنران دعوت شده در چندین کنفرانس و همچنین مجری تعدادی دوره های آموزشی در زمینه ی تجدید ساختار در صنعت برق و قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت در شرکت های برق منطقه ای دعوت شده است .و در نهایت ایشان کلکسیون افتخارات  خود را با رسیدن به این درجه از علم  و آن هم در کشور ایران کامل نمود.همچنین ایشان دارای بیش از 150 مقاله در مجلات معتبر بین المللی  و 200 مقاله در کنفرانس های علمی معتبر می باشد.

دباآرزوی موفقیت ایشان در مسئولیت جدید، امید است که  جوانان فیروزآباد ،  مجومرد رستاق ، اشکذر و  یزد  ایشان را الگوی خود قرار داده چرا که ایشان در همین منطقه رشد کرده و تربیت یافته و به ایران و جهان معرفی گردیده است ، اکنون بعد از آیت الله فیروزآبادی چهره علمی دیگری از خاک فیروزآباد به جهانیان معرفی گردیده است.


تاریخ : جمعه 20 تير 1393
بازدید : 658
نویسنده :

مَن أدرَکَ شَهرَ رَمَضانَ فَلَم یُغفَر لَهُ فَأبعَدَهُ اللهُ
 

ھر كه ماه رمضان را دريابد و آمرزيده نشود، خداوند او را (از رحمت خود) دور گرداند.

فضائل الاشهر الثلاثه ص 54

 

برگزاری دعای افتتاح در شبهای ماه مبارک رمضان

 

مکان:مسجد حاج آخوند

زمان: شبهای ماه مبارک رمضان ساعت 9:30



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی , ,
:: برچسب‌ها: دعای افتتاح ,
تاریخ : سه شنبه 10 تير 1393
بازدید : 430
نویسنده : سردبیر

مسعود نیلی و فتوحی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف امروز در جلسه شورای دانشگاه برای معرفی به وزیر علوم تایید شدند.

 

به گزارش  مهر، جلسه شورای دانشگاه صنعتی شریف با حضور ۴۰ نفر از اعضای هیأت علمی این دانشگاه برگزارشد و دو گزینه به عنوان ریاست دانشگاه صنعتی شریف اعلام شدند.

مسعود نیلی و محمود فتوحی فیروز آباد از اعضای هیأت علمی دانشگاه شریف برای ریاست دانشگاه توسط رئیس شورا به وزیر علوم معرفی می شوند.

مسعود نیلی عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت و مشاور رئیس جمهور در امور اقتصادی است 

فتوحی عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده مهندسی برق و عضو انجمن مهندسان برق و الکترونیک جهان است. و حدود 10 سال سابقه ریاست دانشکده برق شریف را عهده دار است 


تاریخ : سه شنبه 10 تير 1393
بازدید : 591
نویسنده : سردبیر

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم، بسم الله الرحمن الرحیم
 
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آلِ مُحَمَّدٍ؛ وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُكَ وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُكَ‏ وَ أَقْبِلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُكَ فَقَدْ هَرَبْتُ إِلَیْكَ وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْكَ»؛[1]

ماه مبارک رمضان، ماه نزول و صعود است!

پیش از آنكه وارد بحث شوم این مطلب را عرض می‏‌كنم كه به تعبیر اهل معرفت، ماه مبارك رمضان، ماه سلوك الی ‏الله‌تعالی است، دار ضیافت الله است. تعبیرات گوناگونی در این باب وجود دارد. ماه مبارك رمضان، ماه فرود و نزول و ماه صعود است. نزول و فرود، یعنی كلام الهی از مصدر وحی نازل می‏شود و از ناحیه ربّ به سوی عبد فرود می‌‏آید، خداوند با بندگانش سخن می‌‏گوید. لذا قرآن، در لیله قدر كه ماه مبارك رمضان است بر قلب مقدّس پیغمبراكرم نازل شد. لذا ماه نزول كلام الهی به سوی بندگانش است. از آن طرف ماه صعود هم است، یعنی ماهی است كه ربّ به عبدش اجازه داده است كه بدون حجاب با او سخن بگوید و آنچه مورد نظرش است در تمام امور دنیوی و اخروی، با خدا و ربّش در میان بگذارد.

ماه‌‏های دیگر هم همین‏ طور است، امّا خصوصیّت این ماه این است كه در این ماه بررسی كردن دعاها عند الرّب هیچ توقّفی ندارد و تسریع در اجابت صورت می‌گیرد. من در گذشته این بحث را گفته‌‏ام و نمی‏‌خواهم وارد این بحث بشوم. لذا اهل معرفت، از قرآن به قرآن نازل تعبیر می‏‌كنند و از دعا به قرآن صاعد تعبیر می‏‌کنند و می‏‌گویند: دعا هم قرآن است؛ امّا قرآن صاعد است. قرآن کریم از ناحیه ربّ نزول پیدا می‌‏كند و دعا از ناحیه عبد به سوی مولایش صعود پیدا می‌‏كند. پس این ماه، ماه راز و نیاز است؛ ماه گسستن از سوی ربّ است و پیوستن به ربّ است؛ اصلاً ما هر تعبیری نسبت به ماه مبارك رمضان كنیم باز هم نارسا خواهد بود.


آخرین اخبار فیروزآباد را در اینجا دنبال نمایید و نظرات خود را با ما مطرح نمایید.

نظر شمل در مورد تشکیل شورای محل چیست؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 41
بازدید ماه : 241
بازدید کل : 327342
تعداد مطالب : 212
تعداد نظرات : 418
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com