عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 28 شهريور 1392
بازدید : 1301
نویسنده : سردبیر

مطالب زیر گزیده ای از توصیه ها و وصایای آیت الله سید علی قاضی (ره) است که به شاگردان و اطرافیان خود فرموده اند و ما آن ها را به اختصار ذکر می نماییم. باشد که کلامش چون صاعقه ای بر قلبمان بدرخشد و راهنمایمان در تاریکی ها باشد. 

نماز

شما را سفارش می کنم به اینکه نمازهایتان را در بهترین و با فضیلت ترین اوقات آنها به جا بیاورید و آن نمازها با نوافل، 51 رکعت است؛ پس اگر نتوانستید، 44 رکعت بخوانید و اگر مشغله های دنیوی نگذاشت آنها را به جا آورید، حداقل نماز توابین را بخوانید [ نماز اهل انابه و توبه هشت رکعت هنگام زوال است ]. 

مرحوم علامه طباطبایی و آیت الله بهجت از ایشان نقل می کنند که می فرمودند: « اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند. »

مرحوم آقای سید هاشم رضوی هندی می فرمایند: روزی یکی را به محضر آقای قاضی آوردند که مثلا آقا دستش را بگیرد و راهنمایی اش کند. مرحوم آقای قاضی فرموده بودند: « به این آقا بگویید که نماز را در اول وقت بخواند. »بعد معلوم شد که آن آقا وسواس در عبادات داشته و نماز را تا آخر وقت به تأخیر می انداخته است. 

اما وصیت های دیگر، عمده آنها نماز است. می فرمودند نماز را بازاری نکنید اول وقت به جا بیاورید با خضوع و خشوع. اگر نماز را تحفظ کردید همه چیزتان محفوظ میماند و تسبیح صدیقه کبری سلام الله علیها که از ذکر کبیر به شمار می آید و آیت الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود.

بقیه در ادامه 


تاریخ : چهار شنبه 20 شهريور 1392
بازدید : 1102
نویسنده : سردبیر
 
 

ص 7: صراط مستقیم، یعنى راه نزدیک تا مقصد انسان و تا رشد انسان و در جهت عالى‏تر انسان، همین عبودیت است، نه عبادت، نه ریاضت، نه خدمت به خلق و نه شهادت. عبودیت یعنى هیچ کدام و یعنى تمام اینها. که‏ اینها سبیل‏ها هستند و مادام که به صراط راه نیابند و از امر او الهام نگیرند ارزش ندارند.

ص 9: ما عاشق آفریده شده ایم و نه تنها عشق، که حرکت را،که فعالیت را با خود داریم.

(انسان عاشق آفریده شده و خداوند حرکت به سمت معشوق را در وجودش قرار داده.).

بقهیه را در ادامه مطلب بخوانید

منبع:http://hovalhakim.sepehrblog.ir/post/8/

تاریخ : چهار شنبه 19 شهريور 1392
بازدید : 947
نویسنده : سردبیر

مهم ترین بنایی که در حدود 30 سال پیش باید در فیروزآباد ساخته میشد و متاسفانه عقیم ماند اورژانس کلانتری بود زمین آن هم خریداری  شده بود زمین به مساحت 7 هزار متر در جلو مدرسه شهید مددی و هزینه ساخت آن نیز توسط بمانعلی کلانتری تامین شده بود ولی عمر ایشان کفا ف نداد و این بنا  تحت همین عنوان در مرکز شهر یزد در کنار بیمارستان فرخی تاسیس گردید حال بماند که چه کسانی در عدم ساخت این بنا در فیروزآباد نقش اصلی داشتند ولی اکنون هنوز زمین خریداری شده به اسم این بنا هنوز در دست حاج جواد کلانتری می باشد.

اما سالها گذشت و پسر مرحوم بمانعلی کلانتری آقاشهاب  خواست تا جا در جای پای پدر گذارد و کار نیمه تمام ایشان را تمام کند و تصمیم به ساخت بیمارستانی در فیروزآباد گرفت  زمینی  به مساحت حدود 3 هزار متر از آقای ریسمانی برای ساخت بیمارستان خریداری شد حال بماند که ایشان به خاطر این موضوع رضایت فروش دادند ولی اکنون بعد از گذشت 10 سال زمین  خریدار ی شده ولی بیمارستانی تاسیس نگردید بنا به خبر ها رسیده کارشکنی اشکذری ها نقش اصلی داشته است و در آن زمان  اشکذری ها به  دست اندکارن گفته بودند که  خیری 150 میلیون پول برای ساخت بیمارستان  حاضر به همکار ی شده است بعد ها معلوم شد که این 150 میلیون را از مالیات کارخانه فولاد آلیاژی گرفته اند  و  بدین وسیله   مانع ساخت بیمارستان شده  اند.

و این موضوع  همچنان ادامه دارد....



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : سه شنبه 19 شهريور 1392
بازدید : 1026
نویسنده : سردبیر

یکی از آثار مهمی که در این ده سال اخیر آثار آن به بهانه تجدد از فیروزآباد محو گشت قلعه تاریخی بود که متاسفانه در  عدم درایت  این میراث گذشتگان هم نابود شد تا مدرسه ای توسط خیرین ساخته شود ولی هیچ کدام از فیروزآباد ی ها از آن استفاده نکند. عکس زیر یکی از معدد عکس های باقی مانده از قلعه می باشد در صورتی که از بناهای ازی بین رفته عکسی در اختیار  دارید ارسال برای دید عموم ارسال نمایید.

 چندین کار تا به حال در فیروزآباد انجام گرفته که به قصد خیر بوده ولی متاسفانه  بر اثر  عدم  کار کارشناسی  آنچنان که باید  بدرستی انجام نشده است.

اولین مورد مسجد جامع فیروزآباد است که یکی از مهم ترین آثاری بودی که  سردر و شبستان یا گرم خانه آن نابود شد حال  بماند به جای آن چه چیزی ساخته شد یک سالن مستطیل شکلی که هیچ مناسبتی با مسجد  و معماری اسلامی ندارددر حالی که که این کار میتوانست با کمی درایت به صورت خیلی بهتری انجام گیرد.

دومین بنا آشپزخانه بود که اصلا  از نظر معماری و عمرانی  در حد یک آشپزخانه  نیست در حالی که هزینه  زیادی برا آن صرف شده است و میتوانست با یک نقشه مهندسی ساخته شود و  برای کادر آشپزی فضای مناسب و راحتر ی را فراهم آورد.

سومین  بنا که   قلعه تاریخی بود که متاسفانه در گذشته نیمی از آن تخریب شد و در این ده سال نیمی دیگر و به جای آن مدرسه ای ساخته شده که  فیروزآبادی ها از آن استفاده ای نمی برند.

و چهارمین  موضوع در واقع  تعداد زیاد حسینه در فیروزآباد هست  یکی خیمگاه حضرت ابوالفضل دومی حسینیه چهارده معصوم در کنار گلزار شهدا ساخته شد و سومی هم توسط سید رضا میرباقری  در حال ساخت می باشد و چهارمین مکان هیئت عقیله هست و  طبق خبر های واصله مکانی نیز برای هیئت ابوالفضل در نظر گرفته شده است یکی به ما بگوید این موازی کاریهای به چه منظور  است و چه بهره وری دارد. آیا ما باید  بر حسین گریه کنیم  یا اگر امام حسین  در بین ما بود به نادانی ما  می گریست  عشق به حسین عشق به خوبی هاست به ارزش هاست.  

پنجمین موضوع تعداد زیاد مسجد در فیروزآباد   و  آخرین آنها که در حال ساخت می باشد  مسجد شهید بهشتی سابق می است یکی به ما بگوید این هم خرج کردیم  که نمازخوانش رو تربیت میکردیم خدا راضی تر بود

موضوع ششم  خیابان هایی که در فیروزآباد تاسیس شد یکی همین خیابان آیت الله فیروزآباد  که  بافت تاریخی فیروآباد را ازیبن برد در صورتی که  می شد این خیابان در  زمین های بالادستی احداث شود  و ساباط ها و آب انبار بزرگ فیروزآباد  و بافت قدیمی  و حسینه آقا و بادگیر ها   را حفظ می نمودیم البته  عبور خیابان شهید میرباقری در 40 سال پیش  حسینه اصلی فیروزآباد را از بین برده بود.

خوب همه اینها  از عدم  دید بلند  در  احداث اماکن  و عدم مدیریت صحیح پرده بر می دارد در صورتی که  میتوانستیم با فکر باز تر برخورد میکردیم و اکنون میراثی از گذشتگان را در خدمت داشتیم یا آنچه ساخته بودیم در جهت بهره وری صحیح می ساخیتم .  کتابحانه نداریم . فضای تفریحی نداریم موسسه  فرهنگی با بودجه سالیانه و کمک مردمی نداریم  مبلغی دلسوز نداریم  و  شورایی نداریم که بتواند در جهت توسعه فیروزآباد مستقل تصمیم بگیرد  و بسیاری چیز دیگر که مجال گفتن نیست...

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : سه شنبه 19 شهريور 1392
بازدید : 967
نویسنده : سردبیر

درپی حادثه تصادف  دو اتوبوس محور تهران -قم  منجر به فوت تعداد زیادی از هموطنان مان و بخصوص مردم شهرهای یزد و اصفهان  گردید

بدین وسیله تاثر عمیق و همدردی خود را  به تمامی  هم وطنان بخصوص هم استانی های عزیزمان اعلام نموده و از خداوند بلند مرتبه برای بازماندگان این حادثه دلخراش  صبر خواستاریم.

مهم ترین دلیل را می توان ایمن نبودن اتوبوس های مسافربری دانست که علی رغم شکل ظاهری خوبشان مانند فرشته مرگ می مانند و  نمیدانیم تا کی باید  شاهد چنین حوادثی باشیم تامسئولین  اقدام مناسبی را انجام دهند



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : یک شنبه 17 شهريور 1392
بازدید : 859
نویسنده :

روزانه ما افکار و نظرات زیادی را برای پیشرفت و بهبود اوضاع شهرمان مطرح می کنیم در همین رابطه حکایتی را  می خوانیم:

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : دو شنبه 11 شهريور 1392
بازدید : 961
نویسنده : سردبیر

یکی از مهم ترین  طرح ها برای پیشرفت و آبادانی فیروزآباد ورود به بحت شرکت ها تعاونی می باشد. در فیروآباد نیز از چند سال پیش شرکت تعاونی فیروزه تاسیس گردید ولی متاسفانه بدلیل نبود تخصص و آشنایی با ضوابط قانونی در اولین قدم  که مربوط به  اراضی کشاورزی بود شکست خورد و متوقف ماند ولی اکنون دوباره در پی ترمیم و باسازی خود می باشد در آن زمان حدود200 نفر در این تعاونی عضو شدند و از هر کدام ار اهالی برای زمین های صحرای فیروزآباد مبلغی دربافت گردید که هم اکنون نیز این مبلغ در حساق موجود است. اما بهتر است در ابتدا با شرکت تعاونی و انواع آن اشنا شویم:

 

شرکت تعاونی(Co-operative) مشارکتی است که عده‌ای از افرادی که هم‌صنف یا تناسبی مشابه دارند مثلاً همسایه، دوست، خویشاوند یا همشهری هستند برای دستیابی به منافع مشترک گردهم می‌آیند و در حقیقت بهم کمک می‌کنند و برای تهیه مسکن یا خرید مایحتاج یا کسب اعتبار و وام تعاونی درست می‌کنند، سرمایه معینی را درمیان می‌گذارند و دسته‌جمعی مشکل را حل مینمایند. در واقع اعضای شرکت در کنار یکدیگر، جمعیتی کوچک را پدید می‌آورند که بعنوان مثال در تهیه کالاهای مورد نیاز اعضا، با جمع‌آوری پول جزئی که هر عضو می‌پردازد کالای مورد احتیاج اعضا را از دست اول خریداری و به همان قیمت تمام شده یا سود خیلی جزئی به اعضا می‌فروشد و به ین طریق واسطه‌های غیر ضروری در کسب و تجارت و صاحبان این گونه مشاغل کاذب حذف می‌گردند.

در شرکت تعاونی ممکن است اعضا دارای سرمایه و سهم یکسان از سود نداشته باشند اما هرعضو بدون توجه به درصد سهامش، یک رای دارد و نسبت سهام به رای وجود ندارد. درواقع تعاونی، متکی به اعضاء است نه به سرمایه.

انواع شرکت تعاونی از لحاظ نوع فعالیت

۱- شرکت تعاونی تولیدی: شرکتی است که به منظور اشتغال در امور مربوط به کشاورزی، دامداری، دامپروری، پرورش و صید ماهی، شیلات، صنعت، معدن، عمران شهری، روستائی، عشایری و نظایر اینها فعالیت می‌نماید و مجموعاًَ یک واحد تولیدی را در آن اداره می‌نمایند.

۲- شرکت تعاونی توزیعی: شرکتی است که در امور مربوط به تهیه و توزیع کالا، مسکن، خدمات و سایر نیازمندیهای اعضاء فعالیت می‌نماید. آن دسته از شرکتهای تعاونی که فعالیت آنان تواماًَ تولیدی و توزیعی باشد را شرکت تعاونی تولیدی و توزیعی نامند.

شرکت‌های تعاونی تولیدی مانند دامداران،کشاورزان، پرورش دهندگان زنبور عسل یا صاحبان صنایع و هر گروهی دیگر که در رده تولیدی نام برده شده‌اند، در صورت تشکیل تعاونی برای تامین نیازهای خود از نوع تعاونیهای توزیعی (تامین کننده نیازتولید کنندگان) محسوب می‌شوند.

در امر سرمایه گذاری  فیروزآباد از  ظرفیت بالایی برخوردار می باشد به خصوص افراد که خارج از فیروزآباد زندگی می کنند  میتوانند در این  مشارکت ورود نموده و به آبادانی زادگاهشان  کمک نمایند در خبر های بعدی از روند ادامه فعالیت  شرکت تعاونی فیروزه و  طرح هایی برای اشتغال زایی و آبادانی فیروزآباد خبر خواهیم داد لطفا ما را با پیشنهادات خود بهره مند نمایید.

 


تاریخ : پنج شنبه 7 شهريور 1392
بازدید : 999
نویسنده : سردبیر

پس از پیگیریهای بسیار زیاد در طول 10 سال اخیر که همواره با وعده های پوچ و توخالی از جانب مسئولین هموراه بوده است اکنون از خرید زمین پارک خبر میرسد:

شهردار اشکذر از احداث پارک و فضای سبزی در خور فیروزآباد خبرداد و گفت: با توجه به کمبود فضای سبز در این منطقه و احساس نیاز به داشتن فضای سبز مطلوب، زمینی به مساحت ۳هزار متر مربع در خیابان شهید میرباقری کوچه شهید محمود مقیمی به منظور احداث این پارک در نظر گرفته شده است.سلمانی افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای زمین این طرح مبلغی بالغ بر یک میلیارد وپانصد میلیون ریال است که از محل درآمدی شهرداری تامین می گردد.وی خاطر نشان کرد که به یاری خداوند عملیات اجرایی این پارک پس از طراحی و انتخاب پیمانکار مناسب شروع خواهد شد.

البته چند محل دیگر نیز در نظرگرفته شده بوده که هر کدام به دلایلی خرید آن توسط شهرداری متوقف شد. اما هنوز راه زیادی تا پارک مانده هست  البته بودجه و اعتباری صرف شده  برای خریداری ولی تا پارک احداث شود راه زیادی در پیش است  لازم به ذکر هست در تمام روستاهای بخش خضرآباد و  بخش رستاق پارک ها و فضاهای هر چند کوچک  موجود می باشد ولی متاسفانه  در فیروزاباد هنوز از  این فضا خبری نیست باید توجه داشت که بودجه  یکسال یک روستای 1000 نفره فقط از جانبدولت حدود دویست و پنجاه میلیون تومان میباشد که علاوه بر آن  عوارض و مالیات را نیز شامل می شود.

پس می توان نتیجه گرفت که فقط بودجه یکسال فیرزواباد  برای احداث یک پارک خوب کافی بود پس زیاد هم فکر نکنیم که به ما که لطفا زیادی شده بلکه  پارک حق مسلم ما که سالهاار آن محروم بوده ایم و هنوز معلوم نیست چند سال باید بگذرد تا مستولین به این  زمین  شکل پارک بدهند.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : پنج شنبه 7 شهريور 1392
بازدید : 867
نویسنده : سردبیر

شهرستان صدوق به علت واقع شدن در نزدیکی شهر یزذ  از موقعیت بهتری نسبت به سایر شهرستان ها برخرودار بوده و به همین علت ازیک طرف مهاجرت از آن خصوصا فیرزوآباد و  روستاهای مختلف آن در چندین سال اخیر زیاد بوده و از طزف دیگر با وجود خانه های قدیمی و بعضا بی کیفیت  با اجاره پایین مهاجران وارد  شونده به استان یزد از  زاهدان زابل  کاشمر و عرب تبار را پدیرا می باشد.

مشکل مهاجرت به همراه آوردن فرهنگ متفاوت و تاثیر گذاری بر فرهنگ بومی ایجاد مشکلاتی است که تبعات منفی آ« گریبان گیر ساکنان  محلی سابق می شود.  در شهرستان جدیدا افرادی با پوشش های زننده رفت  وآمد مینمایند و یا ورو به باغات و مزارع و دزدی دسترنج مردم  نتیجه این مهاجرت می باشد البته ممکن است که در فرهنگ مهاجران این موارد جز ناهنجاری به حساب نیاید ولی  مهم فرهنگ بومی  ساکنین است که باید به آن  احترام گذارده شود.

چند سوال در یان جا پیش می اید :

آیا با بیرون نمودن این افراد میتوان فضای بهتری را فراهم نمود و مشکل را برطرف کرد؟

آیا می توان این افراد را  با رفتار محلی  صحیح کنترل نمود؟

مسئولین در این باره چه اقداماتی را می توانند انجام دهند؟

 با توجه به آنکه افراد وارد شونده اکثرا از سطح سواد و فرهنگ پایین تری برخوردارند طبیعتا با حضور این افراد نمتوان مشکل را به راحتی حل نمود لطفا نظرات خود را در این رابطه  درج نمایید.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,
تاریخ : سه شنبه 4 شهريور 1392
بازدید : 813
نویسنده :

به لینک زیر مراجعه کنید

http://www.tabnak.ir/fa/news/320115


آخرین اخبار فیروزآباد را در اینجا دنبال نمایید و نظرات خود را با ما مطرح نمایید.

نظر شمل در مورد تشکیل شورای محل چیست؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 238
بازدید کل : 327339
تعداد مطالب : 212
تعداد نظرات : 418
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com