عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : جمعه 28 آذر 1393
بازدید : 498
نویسنده : سردبیر

استاد دانشگاه صنعتی شریف برنده عنوان مقاله‌ی برتر IEEE

اهدای جایزه‌ی مقاله برتر ِانجمن برق و انرژی (PES) موسسه IEEE به دکتر محمود فتوحی فیروزآباد و همکارانش در سال2014

 

به گزارش روابط عمومی؛ جایزه‌ی مقاله برتر کمیته بهره برداری سیستم‌های قدرت (PSO) انجمن برق و انرژی (PES) موسسه IEEE با عنوان IEEE/PES PSO Transactions Prize Paper Award یک بار در سال و تنها برای یکی از مقالات چاپ شده در مجلات تحت پوشش PES تعلق می‌گیرد. 
در سال 2014 افتخار دریافت این جایزه نصیب مقاله‌ی که حاصل کار پژوهشی پروفسور محمود فتوحی فیروزآباد و همکاران ایشان؛ فرخ امینی فر و امیر صفدریان از دیگر اعضای این کار تحقیقاتی، گردیده است.
بنا بر این گزارش؛ سامانه پایش گسترده (WAMS) فن‌آوری نوینی در حوزه بهره برداری و امنیت سیستم‌های قدرت می‌باشد و هدف نهایی آن ارتقای قابلیت اطمینان شبکه و کاهش خاموشی‌هاست. این سامانه با نمایش دینامیکی شبکه قدرت برای اپراتورها و تحقق بخشیدن به پیاده سازی روش‌های کنترلی حلقه-بسته گسترده، امکان واکنش سریع و موثر به حوادث و تهدیدات مختلف شبکه‌های قدرت را فراهم می نماید. 
مقاله فوق الذکر برای اولین بار چارچوبی تحلیلی جهت طراحی سامانه‌های پایش ناحیه گسترده ارائه می‌نماید. چارچوب پیشنهادی بر اساس تحلیل هزینه/فایده احتمالاتی می‌باشد و با برقراری توازنی بلندمدت بین هزینه پیاده سازی WAMS و منافع حاصله از آن، طرح جایابی بهینه مناسب برای واحدهای اندازه گیری فازوری را تعیین می‌نماید. 
 


تاریخ : پنج شنبه 13 آذر 1393
بازدید : 492
نویسنده : سردبیر

در عکس ماهواره ای زیر حریم اشغال شده زمین های فیروزآباد که در حدود 40 سال پیش تمامی آن توسط کشاورزان فیروزآبادی مورد استفاده بود را شاهد هستیم .


تاریخ : چهار شنبه 5 آذر 1393
بازدید : 612
نویسنده : سردبیر

در حالی که در طول 8 سال گذشته در شهر اشکذر بیش از 10 میدان بزرگ و کوچک  ایجاد شده است احداث میدان در محل پرحادثه  ورودی فیروزآباد هنوز متوقف مانده است .ورودی فیروزآباد مکان پر ترددی است به طوری که توسط ساکنین محل کناری (رضوانشهر) نیز برای خار ج یا وارد شدن  استفاده می گردد. اما سوال اینجاست که آیا اراده شهرداری اشکذر در جهت ساخت این میدان بوده است یا خیر.  آیا در مکانی مانند اطراف مصلی نماز جمعه اشکذر در طول  یکسال باید  سه میدان ایجاد گردد و یا ورودی اشکذر با منحرف نمودن مسیر ترانزیت در طول یکسال میدان غیر استاندارد و حادثه خیز ایجاد می گردد و صرفا به منظور زیبا سازی  آن ها چند صد میلیون هزینه می شود. ولی از این محل پر حادثه غافل بمانیم. وجدان مسئولین ما کی از خواب بیدار میشود. به خدا اگر انسان بی گناهی در اثر این بی توجهی کشته شود آنهایی که کوتاهی نموده اند مسئولند و باید محاکمه شوند .

آیا  انجام این پروژه  یک وظیفه انسانی و و یک ماموریت اداری تعیین شده از وزارت راه نبوده است . براستی که احداث میدان ورودی نمی تواند نشان دهنده  توان  و اراده  شهرداری اشکذر  برای انجام  پروژه هایی این چنینی باشد. چون در طول 8 سال گذشته میادینی بزرگ و کوچک در همین شهر توسط این شهرداری ایجاد شده است بدون آنکه الزامی  باشد. اما نقطه ضعف را باید در کجا جستجو کرد؟ مگرفیروزآباد جز این شهر نیست پس چرا این همه بی توجهی. قول هایی پی در پی و گفته هایی امید بخش در هر بار پیگیری ولی در عمل کاری صورت نگرفته . در حالی که حدود چند پلاک از آزاد سازی این زمین های اطراف این میدان باقی مانده است جای سوال باقی است  که چرا شهرداری اشکذر طرح نقشه ای  ویژه برای کامل شدن آزاد سازی زمین های اطراف میدان فیروزآباد انجام نداده است. هشت سال فرصت زیادی بود حتی میتوانستند بهتر از آن مکانی که ازاد سازی آن با مشکل مواجه شده است ساخته شود و تحویل فرد ناراضی نمایند و یا اقدامات زیر ساختی میدان را تا حدی که اجازه آن را داشتند  به انجام رسانند ولی شهرداری چرا شل نشسته و خود را به خواب زده است؟؟ انگار که فیروزآباد قطعه از ریگزاری بیش نیست اما باید گفت که اکنون ریگزار های   خشک و بی ثمر اشکذر نیز  با خیابان کشی ها و چراغانی ها و توجهاتی که از حضرات انجام گرفته بسی آباد گشته اند.

در عکس زیر میدان های  بزرگ و کوچک ایجاد شده در طول هشت سال گذشته در شهر اشکذر را مشاهده می نمایید البته چند میدان نیز در در قسمت مجومرد و دانشگاه ازاد نشان داده نشده است. راهنمایی میدان ها با علامت قرمز نشان داده شده است.

 


تاریخ : چهار شنبه 5 آذر 1393
بازدید : 559
نویسنده : سردبیر

پس از حدود گذشت یکسال از خریداری زمین پارک فیروزآباد توسط شهرداری اشکذر عملیات ساخت و محوطه سازی آن از دوماه پیش آغاز شده و پیشرفت خوبی را داشته است. جا دارد که در این اینجا از مسئولین و کسانی که در ایجاد این فضای مناسب در فیروزآباد نقش داشته اند تشکر نماییم.

با توجه به کوتاهی های  انجام  گرفته در طول 10 سال گذشته  احداث این پارک می تواند برای مردم فیروزآباد امید بخش و شادی آفرین باشد.

امید است مسئولین در پیگیری و انجام پروژه احداث میدان فیروزآباد  نیز سرعت عمل مناسب  داشته باشند چرا که این محل حادثه خیز تا کنون جان بیش از 15انسان بی گناه را گرفته و در وضعیت بسیار بدی قرار دارد. لا اقل برای نور کم آ« در شب فکری بر میداشتند  تا احتمال وقوع حادثه کاهش یابد 


آخرین اخبار فیروزآباد را در اینجا دنبال نمایید و نظرات خود را با ما مطرح نمایید.

نظر شمل در مورد تشکیل شورای محل چیست؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 49
بازدید ماه : 249
بازدید کل : 327350
تعداد مطالب : 212
تعداد نظرات : 418
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com