طبیعی ترین روش تهیه ی زیتون شور


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 22 مرداد 1392
بازدید : 2837
نویسنده :

در اوائل تا اواسط شهریور ماه، پس از انکه میوه های زیتون بر روی درخت به حداکثر رشد خود رسیدند و کمی از حالت رنگ سبز تیره به سبز روشن تغییر رنگ دادند، میوه ها را چیده و پس از جدا سازی برگ و زیتون های نا مرغوب و افت زده ،زیتون ها را شسته  و در صورت تمایل هسته گیری کنید  و سپس در داخل اب نمک غلیظ 40_30% قرار داده ؛اب نمک باید با اب جوشانیده و سرد تهیه شده باشد .

بتدریج در مدت 3_2 ماه، ماده تلخی زیتون ها زائل شده و کنسرو پس از نمک زدایی قابل استفاده می باشد. 

برای نمک زدایی، زیتون ها را از اب نمک خارج کرده و مدت 48 ساعت داخل اب خالص قرار داده و چند مرتبه اب را تعویض کنید و سپس در اب نمک 3% و سرکه 4_3% نگهداری کنید.





:: موضوعات مرتبط: اجتماعی , ,

آخرین اخبار فیروزآباد را در اینجا دنبال نمایید و نظرات خود را با ما مطرح نمایید.

نظر شمل در مورد تشکیل شورای محل چیست؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 32
بازدید دیروز : 228
بازدید هفته : 282
بازدید ماه : 482
بازدید کل : 327583
تعداد مطالب : 212
تعداد نظرات : 418
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com